Dat er veel is veranderd het afgelopen jaar hoeven wij jou niet te vertellen. Maar hoe ga je hier mee om? En hoe zorg je ervoor dat als alles dadelijk enigszins normaal is de communicatie ook goed verloopt? Vereenvoudig en digitaliseer!

De Great Stay App doet beide; alle informatie verzameld op één kanaal en zeer eenvoudig zelf te beheren. Contactloos bestellen, een digitale receptie, gasten pushberichten sturen en inschrijvingen regelen doe je allemaal met de Great Stay App.

Zo bestellen gasten via de app eenvoudig zelf iets te eten of drinken, vinden zij een overzicht van alle activiteiten en melden zij zichzelf eenvoudig aan. Maar ook het verplichte coronaformulier dienen zij eenvoudig in via de app.

Dient de app ook direct als digitale receptie; het telefoonnummer, praktische informatie, de wificode en meer is allemaal te vinden in de app. Net wat van toepassing is voor uw hotel, camping, appartement of bed & breakfast.

Ook last-minute informatie of wijzigingen stuur je eenvoudig via de app, inclusief pushbericht. Zo is iedereen direct op de hoogte. Dit scheelt een hele hoop vragen, fijn voor zowel gasten als jouw team.

Maak van ieder bezoek een ‘Great Stay’! Benieuwd naar de app? Probeer deze nu geheel vrijblijvend en ervaar zelf!